Strada Colonel Ion Buzoianu, nr 52
Telefon: 0726614610

Despre noi

DESPRE NOI

Clinica Dent A.S. a fost infiintata din dorinta de a oferi servicii medicale de cea mai buna calitate, din pasiune si din responsabilitate fata de actul medical, din respect si atentie fata de pacient.

De peste 15 ani, echipa noastra oferă diverse servicii și tratamente stomatologice, la standarde de inalta calitate, care pot să satisfacă nevoile tuturor pacienților nostri, indiferent de varsta.

Fiecare pacient este important pentru noi, urmărim să avem în permanență un dialog pentru a cunoaște problemele de sanatate dentara, necesitățile de ordin functional si estetic, dar și pentru stabilirea unei relații de încredere si respect reciproc.

Credem că cei mai buni sustinatori ai Clinicii Dent A.S. sunt chiar pacienții noștri, care isi recapata bucuria zambetului si ne recomanda cu toata increderea. Suntem deopotriva loiali atat pacientilor cat si partenerilor nostri.

Investim in tehnologie moderna, iar intreaga noastra echipă se perfecționează continuu, prin cursuri postacademice în țară și străinătate, pentru a fi în permanență la curent cu toate noutățile din domeniu.

.

Oferim pacientilor nostri servicii stomatologice cu raport corect calitate-pret și respectarea bugetului agreat – de la evaluarea stării de sănătate dentară și realizarea planului de tratament, la supraveghere și îngrijire post-tratament. Astfel, fiecare pacient beneficiază de serviciile medicale de care are cu adevărat nevoie, potrivite necesităților reale de îngrijire a sănătății sale dentare.

Aparatura medicală avansată, tehnica de lucru și profesionalismul  întregii echipe sunt atuurile care ne permit să lucrăm ușor și să oferim pacienților noștri o experiență medicală placuta si de calitate, in conditii de siguranta si confort.

Clinica DENT A.S. Buzau

Credem că cei mai buni promotori ai Clinicii sunt chiar pacienții noștri. 

15
EXPERIENTA
>5 K
CLIENTI MULTUMITI
100%
INCREDERE

 

Echipa noastra de medici

Dr. Adriana Stoica
MEDIC

Medic dentist stomatologie generala, competenta implantologie orala

Dr. Dimo Petrovski
MEDIC

Medic specialist chirurgie dento-alveolara si implantologie

Dr. Andra Laura Vasilcu
MEDIC

Medic specialist ortodont. Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila

Dr. Daniela Cheptene
MEDIC

Medic dentist stomatologie generală

CLINICA DENT A.S. BUZĂU

Ne puteți contacta la numarul 0726 614 610